2024-05-02

Tekirdağ NKÜ’de ‘Kadının İnsan Hakları ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Semineri’ Düzenlendi

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Üniversitemiz Hukuk Fakültesi iş birliğiyle düzenlenen “Kadının İnsan Hakları ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” konulu seminer gerçekleşti.

Hukuk Fakültesi 1 No’lu Amfi’de düzenlenen seminere Tekirdağ NKÜ Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür V. Doç. Dr. Şeniz ÖZHAN’ın yanı sıra çok sayıda akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Doç. Dr. Şeniz ÖZHAN’ın açış konuşmasının ardından Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Bölümü Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Çağatay ÇINAR, kadının insan hakları ve kadına yönelik şiddetle mücadele konularını içeren bir seminer verdi.