2024-09-12

Rektörümüze Nezaket Ziyareti



Batı Trakya Türkleri’nin merhum lideri Sadık AHMET’in oğlu İş İnsanı Levent Sadık AHMET ve beraberindeki misafirleri Armağan SARAÇOĞLU, Alper TOPALOĞLU ve Alper UZUNYOL, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Ziyarette, Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Murat DEVECİ ve Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Elman BAHAR da yer aldı.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Levent Sadık AHMET, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin eğitimde Trakya ve Balkanlarda bölgenin öncü Yükseköğretim kurumlarından biri olmasını takdir ettiklerini ve bölge için yaptıkları çalışmaları takip ettiklerini belirterek Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e akademik ve idari çalışmalarında başarılar diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise nazik ziyaretleri için Levent Sadık AHMET ve beraberindeki misafirlere teşekkür edip, Balkan kontenjanlı bir üniversite olarak Trakya, Rumeli ve Balkanları çok önemsediklerini belirterek, merhum Sadık AHMET’in değerli davasının bölge için Üniversitemizde yapılan akademik çalışmalar ve etkinliklere ilham kaynağı olduğunu söyledi.