2019-12-17

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısından NKÜ''''ye Ziyaret



Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali DÖNMEZ, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgeleri (TGB) ile ilgili incelemelerde bulunmak üzere Üniversitemize ziyarette bulundu. 

Rektörlük katında Üniversitemiz Teknoparkı (NKÜTEK) Yönetim Kurulu Başkanı Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Tekirdağ Ak Parti İl Başkanı Mestan ÖZCAN, NKÜTEK Yönetim Kurulu Üyeleri  Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Cengiz GÜNAY, Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanı Osman SARI, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin AKÇAL, Teknik Üretim ve İhracatı Destekleme Derneği (TÜDEP) Yönetim Kurulu Başkanı Murat YETİŞGİN, Bakanlık  ve NKÜTEK yetkilileri ile bir toplantı da yapan Bakan Yardımcısı, Üniversitemiz Sosyal Yaşam Merkezi’nde yer alan NKÜTEK Kuluçka Merkezini ziyaret ederek bilgi aldı.

Ardından Bakan Yardımcısı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve beraberindeki heyetle birlikte merkez kampüs girişindeki NKÜTEK TGB-1'in inşaatında incelemelerde bulundu ve yapım ekibinden bilgiler aldı. 

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali DÖNMEZ, NKÜTEK'in Çorlu'da bulunan TGB-2 tesisindeki incelemelerinin ardından Üniversitemizden ayrıldı.