2024-04-25

Ücretsiz Sanatsal ve Kültürel Kurslarımız Devam Ediyor

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Süleymanpaşa Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü paydaşlığında açılan “Ücretsiz Kültürel Kurslar” öğrencilerimiz ve personelimizin katılımıyla devam ediyor.

Alanında uzman usta öğreticilerin eğitim verdiği “Aile Hayatı, Bilgisayar İşletmenliği, Cenaze Hizmetleri, Çini, Değerlerime Sahip Çıkıyorum, Diksiyon, Halk Oyunları, İngilizce, İşaret Dili, Kadın Giysileri Dikimi, Kur’an-ı Kerim, Kanun, Klarnet, Ritim, Okçuluk, Tiyatro ve Yağlı Boya Resim” kurslarımız kursiyerlerin sanatsal ve kültürel gelişimine olanak sağlamaktadır.

Personelimiz ve öğrencilerimizin güncel hayatlarında kendileri için farkındalık oluşturacak ve yeni kazanımlar edinmelerini sağlayacak olan kurslarımız 2023-2024 Bahar Dönemi boyunca devam edecektir.