2024-10-01

Tekirdağ NKÜ Yabancı Diller Yüksekokulundan Öğrencilere Oryantasyon Eğitimleri New



Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulunda yabancı dil hazırlık eğitimi görecek olan tüm öğrencilere yönelik olarak planlanan oryantasyon eğitimlerinin ilk günü tamamlandı.

Planlamasını ve sunuculuğunu müdür yardımcıları Öğr. Gör. Gizem AYDINLIOĞLU ve Öğr. Gör. Güray KARADUMAN'ın üstlendiği program, oryantasyon haftasında öğrencilerimize yönelik yapılacak etkinlik programının tanıtılması ile başladı. Ardından Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Harun GÖÇERLER'in bilgilendirme ve oryantasyon sunumu ile devam etti. GÖÇERLER, yaptığı sunum çerçevesinde üniversitemiz ve Yabancı Diller Yüksekokulu hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunup, öğrencilerin Yabancı Diller Yüksekokulunda geçirecekleri süre zarfında uymaları gereken kuralları hatırlattı ve eğitim öğretim programının detaylarını aktardı.

Öğlenden sonraki programda ise saat 13:30 itibariyle Seçmeli Yabancı Dil Hazırlık Eğitimi alacak öğrenciler için yabancı dil seviye belirleme sınavı gerçekleştirildi.

Yabancı Diller Yüksekokulu oryantasyon programı https://ydyo.nku.edu.tr/ adresinde duyurular kısmında yayınlanan akışa uygun olarak farklı etkinlik ve aktiviteler ile devam edecektir.