2024-09-19

Rektörümüze Nezaket Ziyareti

Sinop Milletvekili Nazım MAVİŞ, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir TAŞDEMİR, Rüstem TÜYSÜZ, MÜSİAD Tekirdağ İl Başkanı Ramazan DOĞAN ve beraberindekiler, Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette Sinop Milletvekili Nazım MAVİŞ, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin eğitimde bölgenin öncü kurumlarından biri olmasını takdir ettiklerini ve bölge için yaptıkları çalışmaları takip ettiklerini belirterek Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e akademik ve idari çalışmalarında başarılar diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de nazik ziyaretleri için konuklara teşekkür ederek, günün anısına Sinop Milletvekili Nazım MAVİŞ, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir TAŞDEMİR ve Rüstem TÜYSÜZ’e, üniversitemizin prestij yayını olan “Namık Kemal: Hayatı-Düşünceleri-Eserleri” adlı kitabı takdimde bulundu.