2024-06-07

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Hizmetleri MYO Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Tekirdağ NKÜ Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN, Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Berna ERDAL, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Demet TERZİ ve Öğr. Gör. Ramadan Bilgin AKALIN, MYO akademik ve idari personeli, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğrencilerimizin velileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Törenin açılışında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN ve Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Berna ERDAL bir konuşma gerçekleştirdi.

Ardından SHMYO Birincisi Çocuk Gelişimi Programı Öğrencisi Pelin SEZER, mezunlar adına bir konuşma yaptı ve Yaş Kütüğüne Mezuniyet Plakasını çaktı.

Programın devamında MYO 1.’si Pelin SEZER, 2.’si Yasemin GÜNDOĞAN ve 3.’sü Damla BABACAN ile bölümlerden dereceye giren öğrencilere takdimde bulunuldu.

Sonrasında MYO akademisyenleri tarafından mezun olan öğrencilere mezuniyet beratları takdim edildi.

Geleneksel kep atma töreni ile mezuniyet programı son buldu.