2024-06-07

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Veteriner Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleşti



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Veteriner Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Tekirdağ NKÜ Rektörlük Konferans Salonunda düzenlenen törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcısı ve Veteriner Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN, Rektör Yardımcısı ve Genel Sekreter V.  Prof. Dr. Murat TAŞAN, Trakya Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Polat TÜRKOĞLU, Tekirdağ Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Dr. Erhan YALÇIN, Tekirdağ Gıda ve Kontrol Laboratuvarı İl Müdürü İbrahim BAKIR, Tekirdağ Limanı Veteriner Sınır Kontrol Noktası Müdürü Tayfun UZUN, Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Şube Müdürü Tolga ÖZKAN, Veteriner Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Veteriner Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Halef DOĞAN, Veteriner Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nurullah ÖZDEMİR, Fakülte akademik ve idari personeli, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğrencilerimizin velileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Törenin açılışında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Veteriner Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN ve Trakya Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Polat TÜRKOĞLU konuşma birer gerçekleştirdi.

Ardından Fakülte Birincisi Veteriner Bölümü Öğrencisi Burak DAĞDELEN, mezunlar adına bir konuşma yaptı ve Yaş Kütüğüne Mezuniyet Plakasını çaktı.

Programın devamında Fakülte 1.’si Burak DAĞDELEN, Fakülte 2.’si Barış ÖZER ve Fakülte 3.’sü Emine BOZBEŞPARMAK ile bölümlerden dereceye giren öğrencilere takdimde bulunuldu.

Sonrasında fakülte akademisyenleri tarafından mezun olan öğrencilere mezuniyet beratları takdim edildi.

Geleneksel kep atma töreni ile mezuniyet programı son buldu.