2024-05-17

Tekirdağ NKÜ’de ‘Finansal Piyasalar Söyleşisi’ Gerçekleşti

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) İktisat Bölüm Başkanlığı tarafından, Gedik Yatırım Trakya Bölge Müdürü Oğuz Barış ERPENÇE ve Gedik Yatırım Tekirdağ Şube Müdürü Adnan YOLCU’nun konuşmacı olduğu “Finansal Piyasalar Söyleşisi” düzenlendi.

Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Hukuk Fakültesi Dekanı ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY, İİBF akademisyenleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Konuşmacılar gerçekleştirdikleri sunumlarda finans piyasalarının işleyişi, güncel yatırım trendleri ile sektörde çalışmak isteyen öğrenciler için Sermaye Piyasaları Kurulu (SPK)’nun zorunlu tuttuğu lisanslama sınavları ve eğitim faaliyetleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Programda ayrıca staj olanakları hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.