2024-04-30

Rektörümüze Nezaket Ziyareti

Student Apply Eğitim Teknoloji Danışmanlık Şirketi Kurucu ortağı Necati İŞBİLEN ve Kurumsal İletişim Direktörü Furkan ŞENGÜLER, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu. Ziyarette Üniversitemiz Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (NAKDİM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk ETİ de yer aldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette uluslararası öğrenci başvuru sistemi üzerine geliştirilen teknolojiler, yapay zekâ ve blockchain teknolojisiyle başvuru sistemi hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklara teşekkür etti ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin teknolojinin hep ilerisinde olması için çalıştıklarını vurguladı.