2024-06-25

Tekirdağ NKÜ’de ‘Çini, Giyim ve Yağlı Boya Resim Sergisi’ Açıldı

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından öğrencilerin ve personelin yeteneklerine göre sanatsal ve kültürel çalışmalara katılmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen ücretsiz kültürel kurslardan “Çini, Giyim ve Yağlı Boya Resim” kurslarının Yıl Sonu Sergisi açıldı.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN’ın katılımıyla gerçekleşen serginin açılış törenine akademik ve idari personel, eğitmenler, kursiyerler ve öğrenciler katıldı. Açılış sonrasında sergide yer alan eserler ziyaret edildi.

Sergide 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı boyunca Nurcan AYDOĞAN’ın verdiği Giyim kursu ile Bahar Döneminde Hasan Seçkin OKTAR’ın verdiği Yağlı boya resim kursu ve Derya Nur KAVAK’ın verdiği Çini kursuna katılım sağlayan kursiyerlerin yaptığı eserler yer alıyor.

Üniversitemiz Sosyal Yaşam Merkezi Kuzey Salonunda açılan sergi, 28 Haziran 2024 Cuma gününe kadar ziyaret edilebilir.