2024-06-28

Tekirdağ NKÜ Muratlı MYO - TÜB Meslek Yüksekokulları Koordinasyonu Alt Çalışma Grubu ‘Dış Akran Değerlendirme Toplantısı’ KLÜ Lüleburgaz MYO’da Yapıldı



Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) faaliyetleri kapsamında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Muratlı Meslek Yüksekokulu yönetici ve akademisyenlerinin değerlendirici olarak yer aldığı ‘Akran Değerlendirme Ziyareti’, Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirildi.

Tekirdağ NKÜ Muratlı MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bahar SÖZÜBEK, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Özkan SARISOY ve Öğr. Gör. Dr. Şifa DÜBÜŞ, Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Dr. Berna TEZ ve Öğr. Gör. Dr. İlknur ERGÜN ile Yüksekokul Sekreteri Fatih ŞİMŞEK akran değerlendirmesi amacıyla dış paydaş olarak Lüleburgaz MYO'yu ziyaret etti.

KLÜ Lüleburgaz MYO Müdürü Doç. Dr. Ümit GÜLYÜZ, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Mehmet Erol ÇOPUR ve Öğr. Gör. Ali Tuna DİNÇER, Öğretim Elemanları Dr. Öğr. Üyesi Mehtap AĞIRGAN, Öğr. Gör. Esra KOÇ, Öğr. Gör. Gözde ÇİLİNGİR, Öğr. Gör. Dr. Abdül Halim ÖZKAN ile Yüksekokul Sekreteri Gürcan ÜZREK'ten oluşan ekip ile yapılan toplantıda Yüksek Öğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) kriterleri doğrultusunda değerlendirmelerde bulunuldu.