2024-04-22

Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret

Tekirdağ Selvi Ağca Kızılay Anaokulu Okul Müdürü Burcu DEMİR, Müdür Yardımcısı Sinem AYAN, Sınıf Öğretmeni Özlem ÜLKER ile Minik Eller Sınıfı öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ile Doç. Dr. Saniye VATANDAŞ da yer aldı.  Öğrenciler kendi elleri ile yaptıkları hediyeleri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e takdim ettiler.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ziyarete gelen çocukların  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklara teşekkür etti.