2024-06-13

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’den Filibe Başkonsolosluğuna Ziyaret

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Bulgaristan Filibe temasları kapsamında Türkiye’nin Filibe Başkonsolosu Korhan KÜNGERÜ’ye nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (NAKDİM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk ETİ de yer aldı.

Filibe Başkonsolosluğunda gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Rektör ŞAHİN, Başkonsolosluk ziyaretinde şeref defterini de imzaladı. Misafirperverliği ve Filibe temaslarındaki desteği için Filibe Başkonsolosu Korhan KÜNGERÜ’ye teşekkürlerini ileterek bir Balkan, bir Rumeli Üniversitesi olarak Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin bölgeye olan ilgisini vurguladı.