2024-04-25

Ücretsiz Sportif Kurslarımız Devam Ediyor

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Süleymanpaşa Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü paydaşlığında açılan “Ücretsiz Sportif Kurslar” öğrencilerimiz ve personelimizin katılımıyla devam ediyor.

Üniversitemiz personeli ve öğrencilerimizin beden-ruh sağlığını korumak, ilgi alanlarına göre boş zamanlarını değerlendirmek, yeni ilgi alanları kazanmalarını sağlayarak, yeteneklerinin ve kişiliklerinin sağlıklı bir şekilde gelişmesine imkân verecek hizmetler sunmak amacıyla açılan Boks, Futbol, Güreş, Halk Dansları, Pilates, Step Aerobik, Teakwando, Voleybol ve Yüzme kursları alanında uzman usta öğreticiler tarafından verilmektedir.

Öğrencilerin ve personelin boş zamanlarını değerlendirmeyi, yeteneklerini geliştirmeyi ve güncel hayatlarında kendileri için farkındalık oluşturmayı hedefleyen kurslarımız 2023-2024 Bahar Dönemi boyunca devam edecektir.