2024-06-25

Tekirdağ NKÜ ile SGK İl Müdürlüğü Arasında ‘Emekliler Yılı’ Dolayısıyla Protokol İmzalandı



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü arasında ‘Emekliler Yılı’ dolayısıyla iş birliği protokolü imzalandı.

Üniversitemiz adına protokolü Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN imzalarken, Tekirdağ SGK İl Müdürlüğü adına ise SGK İl Müdürü Fatma Derya ALAN imzaladı. İmza töreninde SGK İl Müdür Yardımcısı Yusuf GELEN de yer aldı.

Rektörlük makamında imzalanan Protokol; emeklilerimizin yaşamın tüm boyutlarıyla sosyal refahlarını ve iyilik hallerini desteklemek, onların bilgi ve tecrübelerinden yararlanarak potansiyellerini kullanabilmelerini de sağlamak üzere yapılacak çalışmaları kapsayacak şekilde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından 2024 yılının ‘Emekliler Yılı’ ilan edilmesi dolayısıyla Üniversitemiz ve SGK İl Müdürlüğü arasında düzenlenecek iş birliklerini kapsıyor.

Rektör ŞAHİN, “Emeklilerin hayatlarının ikinci baharını en iyi koşullarda geçirmelerini sağlamaları için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından 2024 yılının ‘Emekliler Yılı’ ilan edilmesi dolayısıyla kurumlarımız arasındaki iş birliklerinin temeli olarak imzaladığımız bu protokolün hayırlı olmasını diliyorum. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak, emeklilerimiz için üzerimize düşen vazifeyi layıkıyla yerine getireceğimize inanıyorum ve çok değerli buluyorum” şeklinde konuştu.