2021-08-27

2021 Yükseköğretim Kurumları İdari Personeli İçin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavına Girecek Personel Listesi ve Başvurusu Reddedilen Personel Listesi

Üniversitemizde 17 Ekim 2021 Pazar günü saat 14:00'te Erciyes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü (ERSEM) tarafından Biyolog, Kimyager, Tekniker (Makine), Tekniker (Otobüs Kaptanlığı) olmak üzere 4 (dört) alandan ayrı ayrı Unvan Değişikliği ve 4 (dört) farklı kadro unvanı (Şube Müdürü, Şef, Memur ve Şoför) kapsayacak şekilde Görevde Yükselme Sınavı yapılacaktır.

• Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavına Girmeye Hak Kazanan Nihai Personel Listesi için tıklayınız.

NOT: Söz konusu sınava Üniversitemiz tarafında ödeme yapıldığından dolayı adayların herhangi bir ücret ödemesine gerek yoktur.