2023-10-17

2023-2024 Akademik Döneminde Kısmi Zamanlı Öğrenci Olarak Çalışmaya Hak Kazananlar Belirlenmiştir

Üniversitemiz Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Yönergesi'nin 8. maddesi gereği Üniversitemiz birimlerinde kısmi zamanlı öğrenci olarak çalışmaya hak kazanan öğrenciler belirlenmiştir. 2023-2024 Dönemi Kısmi Zamanlı Öğrenci olarak çalışmaya hak kazanan fakülte, yüksekokul ve diğer birimlerde çalışacak öğrenciler için en geç 19.10.2023 tarihine kadar belgeleri ile birlikte başvuru formu, sözleşme ile beyan ve taahütnameyi kendi okulları ve birimlerince hazırlanacak olup; asıl olarak veya EBYS üzerinden Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına gönderilmesi ve puantajların her ayın en geç 30'una kadar Daire Başkanlığımıza ulaştırılması gerekmektedir.

İşe Başlama İçin Gerekli Belgeler

1) 1 adet nüfus cüzdan fotokopisi,(adres ve telefon yazılacak)

2) Yeni tarihli öğrenci belgesi,

3) 1 adet asıl fotoğraf (renkli fotokopi kabul edilmez),