2023-10-12

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Tekirdağ NKÜ Fen Edebiyat Fakültesine Yeni Başlayan Öğrencilere Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi bölümlerine yeni kayıt yaptıran öğrencilerin uyum sağlamalarını kolaylaştırmak, üniversitenin yapısını ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacıyla 10.10.2023 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda oryantasyon programı düzenlendi.

Program, Rektör Yardımcısı ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Rıfat BİRCAN, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sezai ÖZTAŞ, Fakülte Sekreteri Abdullah YILMAZ, Bölümlerden hocalar ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Düzenlenen programda Dekan Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, öğrencilerin öğrenim görecekleri birimlerin, bölüm ve programların özellikleri hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Rıfat BİRCAN yeni gelen öğrencilere Fen Edebiyat Fakültesinin işleyişi ve öğrenci yönetmeliği hakkında bilgilendirmede bulunup, eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi.