2024-05-15

2024 Potansiyel Mezun Çalışmaları Konferansı Düzenlendi

Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı koordinatörlüğünde, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığında görevli Uzm. Yrd. H. Alptekin TOPRAK tarafından ‘’2024 Potansiyel Mezun Çalışmaları‘’ hakkında, Üniversitemizde eğitim gören mezun konumundaki son sınıf uluslararası öğrencilere ve uluslararası öğrenci koordinatörlerine bilgilendirme konferansı verildi.

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansa, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü ve Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Doç. Dr. Harun GÖÇERLER, TÖMER Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Uğur ÖZGÜR, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Şenol AKYAZI, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından ilgili idari personel ve çok sayıda öğrenci katıldı.