2021-03-29

Basketbol Söyleşisi Düzenlendi



Üniversitemiz Spor Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Türk Spor Kulüplerinin geleceğini konuşmak ve genç basketbolculara tavsiyeler vermek amacıyla online “Basketbol Söyleşisi” düzenlendi.

Söyleşiye Basketbol Türk Milli Takım formasını 200 kez giymiş olan Milli Sporcu Barış HERSEK katıldı.  

Moderatörlüğü Üniversitemiz Spor Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Umut CANLI tarafından yapılan söyleşide, Türk Basketbolu ile ilgili birçok konu üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Milli Sporcu Barış HERSEK, öğrencilerimizin sordukları soruları büyük bir içtenlikle cevaplayarak özellikle milli takım ve spor kulüplerinin yapıları ile ilgili detaylı bilgiler verdi. Fenerbahçe Spor Kulübünde yaşadığı süreçlere de yer veren Barış HERSEK, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Gerek spor bilimleri ile ilgili öğrencilerimiz gerekse Tekirdağlı gençlerin yoğun katılımı ile gerçekleşen söyleşi, oldukça yararlı bir şekilde tamamlanmıştır.

Spor Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi pandemi sürecinde gerçekleştirdiği eğitimler, söyleşiler, sertifika programları ve projeler ile üniversitemiz öğrencilerinin gelişimine büyük katkılar sunmaktadır.