2023-11-16

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Atatürk’ü Anma Konseri Düzenlendi



Üniversitemizde Cumhuriyet’in 100. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Tekirdağ NKÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı tarafından “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Atatürk’ü Anma Konseri” düzenlendi.

Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Eşi Selda ŞAHİN Hanımefendi, Askeralma Bölge Başkanı Per. Alb. Davut KULALAR ve Eşi Fatma KULALAR Hanımefendi, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülin YILDIZ, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürel PEKKAN, Tekirdağ NKÜ Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk ETİ, NKÜTEK Teknopark Genel Müdürü Öğr. Gör. Dr. Barış KOCABIYIK ve Eşi Doç. Dr. Oya ONAT KOCABIYIK ile çok sayıda akademik ve idari personel, vatandaş ve öğrenci katıldı.

Konservatuvar Müdürü Doç. Dr. Arda GÖKSU yönetiminde Konservatuvar öğretim üyeleri ve öğrencilerinden oluşan saz ekibi ve koro eşliğinde gerçekleştirilen konserde, “İzmir’in Kavakları”, “Çökertme”, “Bülbülüm Altın Kafeste”, “Cânâ Rakîbi Handân Edersin”, “Kimseye Etmem Şikâyet”, “Bir Fırtına Tuttu Bizi”, “Harmandalı Zeybeği”, “Havada Bulut Yok”, “Kırmızı Gülün Ali Var”, “Vardar Ovası”, “Atabarı” ve “Türk Çocuğunun Şarkısı” isimli eserler icra edildi.