2023-04-30

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ’tan Rektörümüze Ziyaret



Bir program için Üniversitemizde bulunan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Şeref defterini imzalayan Başkan Prof. Dr. ERBAŞ, “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesini ziyaret etmekten duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Cenab-ı Hak Devlete, Millete, insanlığa faydalı insanlar yetiştirmeyi nasip eylesin” şeklinde konuştu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, Vatanına, Milletine, Devletine ve tüm insanlığa faydalı nesiller yetiştirmeyi arzu ettiklerini belirtti.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ’a Üniversitemizin prestij yayını olan “Namık Kemal: Hayatı-Düşünceleri-Eserleri” adlı kitap ile NKÜ İlahiyat Fakültesi tarafından gerçekleştirilen “Tekirdağ’da Dini ve Kültürel Hayat” ve “Tarihten Günümüze Tekirdağ’ın Değerleri: Alimler, Eserler, Kurumlar” isimli sempozyumların aynı adlı bildiri kitaplarını takdim etti. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ da Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e “Hadislerle İslam” adlı yayını takdimde bulundu.