2019-04-13

Fen Bilimleri Okulları Tekirdağ Kampüsü Yöneticilerinden Ziyaret



Fen Bilimleri Okulları Tekirdağ Kampüsü yöneticileri Adnan GÜRLER ve Gülçin DÜNDAR ERKAL, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundular.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Adnan GÜRLER ve Gülçin DÜNDAR ERKAL, Fen Bilimleri Okulları’nın 2019-2020 eğitim öğretim yılında Süleymanpaşa’da açılacak olan yeni kampüs binası ile ilgili bilgi paylaşmak istediklerini ifade ederek, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile yapılabilecek olası uzun vadeli iş birlikleri hakkında Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, “Eğitim kurumları önemli ve göz önünde olan kurumlar olarak, vatandaşlarımızın çocuklarını emanet ettiği hassas bir görevi yerine getirmektedir. Toplumsal değerleri önemseyerek geleceğimizi, çocuklarımızı, gençlerimizi burada hayata hazırlıyoruz. Sizler küçüklere, bizler gençlere karşı bu noktada sorumluyuz. Yeter ki çocuklarımız geleceğe umutla baksınlar. Bunun için yeni eğitim kurumlarına her daim ihtiyaç vardır. Yeni kampüsünüzün şehrimize şimdiden hayırlı olmasını temenni ederim” şeklinde konuştu.