2024-05-30

Filistin Devleti Büyükelçisi’nden Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret

Üniversitemizde bir etkinlik için bulunan Filistin Devleti Büyükelçisi Dr. Faed MUSTAFA, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e Rektörlük makamında ziyarette bulundu ve şeref defterini imzaladı.

Ziyarette Tekirdağ Valisi Recep SOYTÜRK, Uluslararası Türk-Arap Diyaloğu Başkanı Erşat HÜRMÜZLÜ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Prof. Dr. Murat TAŞAN, Tarih Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Halit EREN ve Doç. Dr. Hasan DEMİRHAN, Tekirdağ NKÜ BALKAM Müdürü Doç. Dr. Sezai ÖZTAŞ, Üniversitemiz Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (NAKDİM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk ETİ ve Tercüman Haydar TÜRKMEN de yer aldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklara teşekkür etti. Filistin Devleti Büyükelçisi Dr. Faed MUSTAFA da misafirperverliklerinden dolayı günün anısına Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e takdimde bulundu.