2014-11-24

Geçmişten Günümüze Tekirdağ ve Çevresi Fotoğraf Sergisi Açıldı

Üniversitemiz ile Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği (TEFSAD) işbirliğinde hazırlanan 1800’lerden günümüze ilimiz yöresinin tarihinin fotoğraflarla anlatıldığı sergi “Geçmişten Günümüze Tekirdağ ve Çevresi” Ziraat Fakültesi Fuaye alanında açıldı.

Serginin açılış töreninde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Trakya Üniversitesi 3. Dönem Rektörü Prof. Dr. Poyraz Ülger, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal,  Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, akademisyenler ile öğrenciler bir araya geldi.

Geçmişten Günümüze Tekirdağ ve Çevresi Fotoğrafları Sergisi’nin açılış kurdelesini öğrenciler ile birlikte kesen Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, “Üniversitelerin en önemli görevlerinden biri o yörenin tarihini gün yüzüne çıkartmasıdır. Dileğimiz bu tür faaliyetlerin artarak devam etmesidir. Serginin açılmasında emeği geçenleri kutluyor, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Açılış töreninin ardından Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, sergiyi gezerek tek tek fotoğraflar hakkında bilgi aldı.

39 fotoğraftan oluşan Geçmişten Günümüze Tekirdağ ve Çevresi Fotoğraf Sergisi, 28 Kasım Cuma gününe kadar açık olacak.