2016-09-05

Halk Sağlığı İl Müdürlüğünden Rektörümüze Ziyaret

Halk Sağlığı Haftası nedeniyle Tekirdağ Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Hacı Bayram Zengin ve beraberindeki heyet, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’i makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Tekirdağ Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Hacı Bayram Zengin’in şahsında Tekirdağ İl genelinde ve ülkemizde görev yapan tüm sağlık çalışanlarının haftalarını kutlayarak, tüm sağlık çalışanlarına çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ziyarette, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Hacı Bayram Zengin, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e Halk Sağlığı İl Müdürlüğü tarafından kanser tedavisi görmüş hastaların rehabilitasyonu amacıyla düzenlenen resim kursunda yapılan yağlı boya tablosu takdim etti.