2023-04-12

Hizmet İçi Eğitim Duyurusu

Entegre Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında, Üniversitemiz personelinin görevleri ile ilgili gerekli bilgi, beceri ve tutumları kazanmalarını sağlamak ve sunduğu hizmetlerde verimliliği artırmak amacıyla Rektörlüğümüzce hizmet içi eğitim planlanmış olup, aşağıda belirtilen eğitimlere ilgili personelin iş ve işlemleri aksatmamak kaydıyla katılması zorunludur.

Eğitime katılan personele, eğitim öncesi ve sonrası ön test ve son test olarak aynı soruları içeren iki test yapılarak verilen eğitimin personele katkısı ölçülecektir. Eğitimler Rektörlüğümüz konferans salonunda verilecek olup, Üniversitemiz personelinin eğitimlere katılım sağlaması için gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerekmektedir.

Eğitim Planlaması için Tıklayınız.