2024-06-12

Kampüsümüzde Bulunan Çanakkale Anıtı Duvar Resmi Doç. Mahpeyker YÖNSEL Tarafından Yenilendi

Üniversitemiz merkez kampüsünde bulunan Çanakkale Anıtı üzerinde yer alan Duvar Resmi tasarımı Üniversitemiz Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Mahpeyker YÖNSEL tarafından yenilendi.

Dört yıl önce Üniversite Yönetiminden gelen talep doğrultusunda Doç. Mahpeyker YÖNSEL tarafından boyanan anıtın duvar resmi geçtiğimiz günlerde yoğun çalışma ile yenilendi. Çalışmada, özel karışımlı dolgu ve boyalarla desenler çizilip duvar resmi boyandı. “Çanakkale” temalı anıt duvar resmi son hâliyle büyük beğeni topladı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada “Yenileme çalışmasında emeği geçen başta Resim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Mahpeyker YÖNSEL’e, Resim Bölümü öğrencileri Duru SAHRA, Nazlıcan TUNCER ve Üniversitemiz Yapı İşleri Personeli Ahmet ÇETİN’e; ayrıca desteklerinden ötürü Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN’a, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ’a ve Süleymanpaşa Belediyesine teşekkür ederiz” denildi.