2024-06-10

Kazakistan Başkonsolosluğu’ndan Ziyaret

Kazakistan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Nuriddin AMANKUL, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i ziyaret etti ve Rektörlük makamında şeref defterini imzaladı.

Ziyarette Başkonsolosluk Müsteşarı Yersanat NABİYEV, Ticari Ataşe Assylzhan MİRZALİYEV, Üniversitemiz Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halit EREN, Tekirdağ NKÜ Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk ETİ ve Kazakistan Öğrenci Temsilcileri Birliği’nden öğrenciler de yer aldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklara teşekkür etti ve günün anısına Başkonsolos Nuriddin AMANKUL’a Üniversitemizin prestij yayını olan “Namık Kemal: Hayatı-Düşünceleri-Eserleri” adlı kitabı takdim etti.