2023-05-23

NKÜTEK TEKNOPARK Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi (NKÜTEK Teknopark) 2022 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN başkanlığında Rektörlük Yönetim Kurulu Toplantı Odasında gerçekleştirildi.

Toplantıya, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz GÜNAY, Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanı Osman SARI, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan SİFİL, NKÜTEK Teknopark Genel Müdürü Öğr. Gör. Dr. Barış KOCABIYIK, T.C. Ticaret Bakanlığı Temsilcisi Efe ERDEM, Yeminli Mali Müşavir Serkan DİZİ ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Engin GÜL katıldı.

Genel Kurul Toplantısında Teknopark hakkında gerekli açıklamalar ve faaliyetlerle ilgili bilgilendirme yapıldı.

Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Teknopark’ın önümüzdeki süreçte yürüteceği faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulunulmasıyla sona erdi.