2022-06-27

NKÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti



Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu Akademik Genel Kurul Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Harun GÖÇERLER, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Semahat AYSU ve Öğr. Gör. Güray KARADUMAN ile akademik ve idari personel katıldı.

Akademik kurul toplantısında Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Harun GÖÇERLER, geçtiğimiz akademik yılın değerlendirmesi ile içinde bulunduğumuz eğitim-öğretim yılına ait akademik-idari durum ve yapılması planlanan çalışmalardan bahsetti.

Toplantıda Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ile yüksekokul öğretim elemanları karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.  

2019 yılından bu yana yürütülen yoğun çalışmaların ardından yapılan belgelendirme denetlemesi sonucunda Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu ‘TSE 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ni almaya hak kazanması dolayısıyla Rektör ŞAHİN, Üniversitemizi bulunduğu düzeyden daha üst düzeye yükseltme amacıyla akreditasyon çalışmalarını önemsediklerini ve her zaman desteklediklerini belirterek akreditasyon çalışmalarından dolayı Yabancı Diller Yüksekokulu yönetim ve akademik personelini tebrik etti.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, “Türkiye'de bulunan tüm Yabancı Diller Yüksekokulları arasında söz konusu belgeyi birim bazında topyekûn almaya hak kazanan tek Yabancı Diller Yüksekokulu olması münasebetiyle Yabancı Diller Yüksekokulumuzla gurur duymaktayız” şeklinde konuştu.

Toplantı toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.