2023-04-12

NKÜ’de Basın Mensuplarına İftar Verildi

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Ramazan Ayı münasebetiyle Tekirdağ yerel basın mensuplarına iftar yemeği verildi.

Üniversitemiz Sosyal Yaşam Merkezi Yemekhanesinde organize edilen iftara Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN, Prof. Dr. Murat TAŞAN, Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Fatih TUNA, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürel PEKKAN, NKÜ Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Hilmi TOZKIR, İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hızır YAĞCI, Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ARAS, Genel Sekreter Yardımcısı Adnan ARABUL, akademik ve idari personel ile basın mensupları katıldı.

İftar öncesi Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Üniversite Yönetimi basın mensupları ile tek tek tokalaşarak sohbet etti.

NKÜ İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hızır YAĞCI’nın okuduğu yemek duasının ardından Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Mübarek Ramazan Ayı’nın hayırlara vesile olması dileyerek basın mensuplarına iftara katılımları için teşekkür etti.

İftar programı, karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.