2019-03-01

Nihat EFE’DEN Üniversitemize Ziyaret

Rumeli – Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi ve Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu Trakya Temsilcisi Nihat EFE, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinin gerçekleştiği ziyarette Nihat EFE, Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i kutlayarak, akademik ve idari çalışmalarında başarılar diledi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin Balkan coğrafyasını da etkileyen çalışmalarını takip ettiklerini söyledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise nazik ziyaretleri için kedilerine teşekkür ederek, Üniversitemizin bölgeden ve bölge halkından ayrı düşünülemeyeceğini belirtip bu birlikteliği pekiştirecek çalışmalara önem verdiklerini ifade etti.

Ziyaret sonunda Nihat EFE tarafından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e anı plaketi takdim edildi.