2019-12-18

Obua Piyano Resitaline Büyük İlgi



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen “Obua &Piyano Resitali” ile müzikseverlere muhteşem bir dinleti sunuldu.

Rektörlük Konferans Salonunda düzenlenen konsere Üniversitemiz Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arda GÖKSU, akademisyenler, öğrenciler ile Tekirdağlı sanatseverler ilgi gösterdi.

Obuada Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Dr. Öğr. Üyesi Zerrin TAN ve Piyanoda Trakya Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Gülnare TARKUM’un bulunduğu Resitalde, sanatçılar performanslarıyla ayakta alkışlandı.

 Klasik Müziğin güçlü isimlerine yer verilen Obua &Piyano Resitalinde sırasıyla C. Colin Op “Grande Fantaisie Concertante”, F. Mendelssohn “Fanteisie”, F. Poulen “Obua ve Piyano Sonatı” ve Chacıyev “Ballad” gibi eserler icra edildi.

Tekirdağlı sanatseverlerin beğenisini kazanan konser sonunda Üniversitemiz Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arda GÖKSU, Dr. Öğr. Üyesi Zerrin TAN ve Dr. Öğr. Üyesi Gülnare TARKUM’a bu güzel dinleti için teşekkür ederek günün anısına hediye takdiminde bulundu.