2024-03-01

Oyun Temelli Öğrenme, Eğitimde Oyunlaştırma ve Eğitsel Oyun Tasarımı Adlı Seminer Üniversitemizde Gerçekleşti



Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından Rektörlük Konferans Salonunda, öğretim elemanları ve öğretmenlere yönelik, Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yavuz SAMUR’un sunumuyla “Oyun Temelli Öğrenme, Eğitimde Oyunlaştırma ve Eğitsel Oyun Tasarımı” adlı seminer düzenlendi.

Seminere, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Harun GÖÇERLER, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Şube Müdürü Selçuk AKYILDIZ, Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Melek TEMEL, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Gizem AYDINLIOĞLU ile Öğr. Gör. Güray KARADUMAN, Üniversitemiz Öğretim Elemanları, Yüksekokul Sekreteri Meral TİRYAKİ, Yüksekokul İdari Personeli, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden temsilciler ve çeşitli branşlardan öğretmenler katıldı.

400’ün üzerinde katılımcının yer aldığı, birçok eğitici oyun etkinliği ile çeşitlendirilmiş, eğlence ve öğrenmenin iç içe olduğu bir atmosferde gerçekleşen seminer toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.