2023-10-26

Rektörümüze Nezaket Ziyareti

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla, Rektörlük Konferans Salonunda düzenlenen “Bir Hilal Uğruna Tabuta Sığmayanlar” adlı söyleşiye konuşmacı olarak katılan Şehit Annesi Fadime ACAR, Tabuta Sığmayanlar Belgesel Programı Yönetmeni Ender ÇINAR ve beraberindeki misafirleri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Ziyarette Teknik Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ, Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Gökmen KANTAR ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür V. Dr. Öğr. Üyesi Ali Faruk AÇIKGÖZ de yer aldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Şehit Annesi Fadime ACAR ve yönetmen Ender ÇINAR misafirperverliklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e teşekkür ederek akademik ve idari çalışmalarında başarılar diledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade edip nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.