2020-11-23

Sağlık Yüksekokulu 2020-2021 Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi



Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu 2020-2021 Eğitim öğretim yılı Güz dönemi akademik kurulu pandemi koşulları nedeniyle online platformda, Üniversitemiz Rektörü  Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Akademik Kurul Toplantısına Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER ve   Prof Dr. Yılmaz ÇAKICI, Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat Kamil TIRPANCI ile yüksekokulun akademik personeli  katılım sağladı.

2020-2021 Eğitim öğretim yılı Güz Dönemi Akademik Kurul toplantısı Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Tülin YILDIZ’ın sunumuyla başladı. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Tülin YILDIZ sunumunda; okulun tanıtımı, eğitim öğretim sürecindeki genel durumu, uzaktan eğitimin sürdürülme koşulları, akreditasyon sürecinde gerçekleştirilenler ve yüksekokulun gelecek planlarını paylaştı.

Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tülin YILDIZ; Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER  ve  Prof Dr. Yılmaz ÇAKICI ile Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat Kamil TIRPANCI’ya vermiş oldukları desteklerden dolayı şükranlarını sunarak, 2020-2021 Eğitim Öğretim yılının huzurlu, sağlıklı ve verimli geçmesini diledi.

Sunumun ardından Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN,  Tekirdağ’ın güzellikleri ile birlikte vatanımız için özverili çalışmanın gerekliliği, eğitim öğretim sürecinde akreditasyonun önemi ve başarı grafiği artan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin yoğun çalışma temposu hakkında gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin akademik ve idari personelimizi bilgilendirdi. Ayrıca Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN konuşmasında; Üniversitemizin 2020 yılı Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksine göre Trakya’daki üniversiteler içinde ilk 50 sıralamasında yer almasını sağlayan güncel gelişmelerinden ve Üniversitemiz kadro atamalarında titizlikle takip edilen planlamalara ayrıntılı olarak değindi.

Toplantı Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in akademik personelin görüş ve önerilerini alması ile sona erdi.