2014-03-24

Sigara’nın Zararları Konulu Konferans Düzenlendi

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda ‘’Sigara’nın Zararları’’  konulu konferans  düzenlendi.

Konferansa konuşmacı olarak Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Hasan Erdoğan, Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. M.Metin Donma, ve Tekirdağ İl Halk Sağlığı Müdürlüğü’nden Dr. Hülya Becerir katıldı.

Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Hasan Erdoğan konuşmasında sigaranın zararları ve kanserle ilişkisini, Tıp fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. M.Metin Donma ‘’NKÜ TF Dumansız Kampüs Hareketi’’ isimli sunumunda obesite ve sigara kullanımı  ve olumsuz etkilerinden bahsederken, Tekirdağ İl Halk Salığı Müdürlüğü’nden Dr. Hülya Becerir ise ‘’Dumansız Kampüs Hareketi’’ sunumunda sigaranın zararları ve sigarayı bırakma yöntemleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.