2023-12-01

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI SONUÇLARI

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Yemekhaneye (giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda yer alan ek 2’nci maddesinin (b) fıkrası gereğince Üniversitemizde istihdam edilmek üzere, 15.11.2023 tarih ve 32370 sayılı Resmi Gazete ile Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı Sistemi üzerinden Üniversitemiz web sayfasında ilan edilen 5 (beş) adet sözleşmeli personel pozisyonuna https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden online olarak başvuran adayların değerlendirme sonuçları KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak en yüksek puandan başlamak suretiyle belirlenerek aşağıda açıklanmıştır.

Sonuçlar İçin Aşağıdaki Linklere Tıklayınız:

DESTEK PERSONELİ (ERKEK-TEMİZLİK)

DESTEK PERSONELİ (KADIN - TEMİZLİK)

Aşağıda belirtilen evrakların 18.12.2023 tarihi Pazartesi Günü mesai bitimine kadar hazırlayıp Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

İstenilen Belgeler İçin Tıklayınız.

Başvuru Dilekçesi İçin Tıklayınız.