2024-05-31

Süleymanpaşa Belediye Başkanı’ndan Rektörümüze Ziyaret

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan NALLAR, Belediye Başkan Yardımcısı Burak Boğaç BAYKAL ve Ömer TAŞ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN ve Prof. Dr. Murat TAŞAN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Hilmi TOZKIR, Yapı İşleri Daire Başkanı Öğr. Gör. Ahmet BAL da yer aldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Süleymanpaşa Belediye Başkanı seçilen Volkan NALLAR’ı tebrik ederek, görevinde başarılar diledi.

Volkan NALLAR da Rektörümüze teşekkür ederek, Belediye olarak her zaman Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin yanında yer alacaklarını ifade etti.