2023-08-24

Tekirdağ KADEM’den Rektörümüze Ziyaret

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Tekirdağ Kurucu Temsilcisi Zeynep ŞENTOP ŞAHİN ve beraberindeki KADEM Yürütme Kurulu Üyesi Ecz. Yasemin DEMİR, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Tekirdağ NKÜ Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür V. Doç. Dr. Şeniz ÖZHAN da yer aldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Zeynep ŞENTOP ŞAHİN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin şehre ve bölgeye yaptığı pozitif katkıları ve kadın çalışmaları yönünde gerçekleştirdiği başarılı faaliyetleri yakından takip ettiklerini belirtti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, eğitim ve araştırma faaliyetlerinin yanı sıra şehre ve bölgeye hizmet üreten bir üniversite olarak kadın çalışmalarına yönelik her türlü girişim ve faaliyeti desteklediklerini belirtti.