2023-08-31

Tekirdağ NKÜ 30 Ağustos Zafer Bayramı Kabul Törenine Ev Sahipliği Yaptı

Tekirdağ Valiliği tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yılı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla düzenlenen ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin ev sahipliği yaptığı 30 Ağustos Zafer Bayramı Kabul Töreni, Atatürk Kent Ormanı’nda gerçekleşti.

Atatürk Kent Ormanı içerisinde yer alan ve işletmesi Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi tarafından yapılmakta olan Kır Düğün ve Toplantı Salonu’nda Valilikçe düzenlenen etkinliğe Tekirdağ Valisi Recep SOYTÜRK ve eşi Nurdan SOYTÜRK Hanımefendi, kıymetli Tekirdağ Milletvekilleri, değerli il protokolü, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve eşi Selda ŞAHİN Hanımefendi, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Üniversitemiz akademik ve idari personeli, şampiyon sporcular, gaziler ve şehit yakınları katıldı.