2023-08-01

Tekirdağ NKÜ TANITIM GÜNLERİ Başladı

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından 27 Temmuz 2023 itibariyle başlayan “Tercih Haftası” dolayısıyla Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde “Tanıtım Günleri” düzenlendi.

Etkinliğin ilk günü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN stantları ziyaret ederek, görevlilerden bilgi aldı. Öğrenci ve velilerle sohbet eden Prof. Dr.  TAŞAN, Üniversitemiz hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

1-8 Ağustos 2023 tarihlerinde hafta sonu hariç 6 gün boyunca 09.00-17.00 saatleri arasında Tekirdağ NKÜ Sosyal Yaşam Merkezi giriş katında tüm fakülte ve yüksekokulların tanıtım stantları öğrencilerin ziyaretine açık kalacak.

Fakülte ve yüksekokul personellerinin bilgilendirmelerde bulunduğu Tanıtım Stantları, doğru tercihte bulunmak isteyen adayları bekliyor.