2023-10-17

Tekirdağ NKÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokuluna Yeni Kayıt Olan Öğrencilere Yönelik 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon (Uyum) Programları Gerçekleşti

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokuluna yeni kayıt olan öğrencilere yönelik 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı oryantasyon programı Meslek Yüksekokulunun tüm programlarında gerçekleştirildi.

Oryantasyon (uyum) programlarında öğrencilere Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, ilgili Bölüm ve Programların iş ve işleyişi ile ilgili genel bilgilendirmeler ile Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda uygulanan İşletmede Mesleki Eğitim (3+1) Uygulaması, Çift Anadal Programı (ÇAP) uygulaması ve İsteğe Bağlı İngilizce uygulaması vb. eğitim bilgilendirmeleri yapıldı.