2024-06-07

Tekirdağ NKÜ Tiyatro Kursiyerlerinin Sergilediği “Düğün ya da Davul” Adlı Oyun Büyük İlgi Gördü

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Süleymanpaşa Halk Eğitimi Merkezi iş birliğiyle açılan ücretsiz tiyatro kursunun 2023-2024 Eğitim – Öğretim yılının İkinci tiyatro gösterimi olan “Düğün ya da Davul” adlı iki perdelik seyirlik komedi oyunu, Yılmaz İçöz Sahnesi’nde tiyatro severlerle buluştu.

Haşmet ZEYBEK’ın yazdığı, Tiyatro Eğitmeni Sinan KAYA’nın yönettiği tiyatro oyununa; akademik ve idari personel, öğrenciler, birçok sivil toplum kuruluşunun yanı sıra çok sayıda tiyatro sever izleyici olarak katıldı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi tiyatro kursiyerleri tarafından sahnelenen “Düğün ya da Davul” adlı tiyatro oyunu, izleyicilerden tam not aldı.