2023-10-12

Tekirdağ NKÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Oryantasyon Eğitimi Gerçekleşti

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürlüğü tarafından eğitime yeni başlayan Lisans 1. Sınıf öğrencilerine 06. 10. 2023 tarihinde oryantasyon eğitimi verildi.

Öğr. Gör. Volkan KAPTAN’ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen eğitimde Üniversitemiz ve Konservatuvar ile ilgili genel bilgiler, sanatsal ve bilimsel yapılan etkinlikler, öğrenci değişim programları, öğrenci toplulukları ve sosyal yaşam alanları ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Sosyal Bilimler Enstitü ve Fen Bilimleri Enstitüleri de ziyaret edilerek akademik hayatla ilgili bilgiler alındı.

Öğrencilerin aynı zamanda birbirleri ile tanışma fırsatını da buldukları eğitim toplantısı başarı dilekleri ve fotoğraf çekimi ile son buldu.