2023-08-31

Tekirdağ NKÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Özel Yetenek Sınavı Başladı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Çalgı Eğitimi Bölümü özel yetenek sınavı başladı.

Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleşen sınavda adaylar, başkanlığını Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Arda GÖKSU’nun yaptığı jüri önünde sınav verdi.

Konservatuvar Müdürü Doç. Dr. Arda GÖKSU, sınava katılan adaylara sınav öncesi bilgilendirmede bulundu ve adayların yetenekleri doğrultusunda puanlanarak değerlendirileceğini belirtti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN sınav yerini ziyaret ederek adaylar, aileleri ve sınav jürisine başarılar diledi.

İki gün sürecek özel yetenek sınavında adaylar, 2023-2024 eğitim – öğretim yılında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ailesinin üyesi olabilmek için yeteneklerini sergileyecekler.