2023-10-12

Tekirdağ NKÜ Tıp Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Dönem I Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Yapıldı



Üniversitemiz Tıp Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında yeni kazanan öğrencilerin üniversite ortamına daha iyi uyum sağlamaları, üniversite ve ilin olanaklarını tanımaları, öğrencileri kulüpleri ile tanışmaları ve üst sınıflarla bir araya gelmeleri amacıyla Dönem I öğrencileri için düzenlenen Oryantasyon Eğitimi 02 Ekim 2023 tarihinde Tıp Fakültesi Amfi I Salonu’nda gerçekleştirildi.

Eğitime, Dekan Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Levent Cem MUTLU, Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Burcu TOKUÇ, Dönem I Koordinatörü Doç. Dr. Birol TOPÇU, TNKÜBAT Koordinatörü Prof. Dr. Sibel ÖZKAN GÜRDAL, Fakülte Sekreteri Behcet ORHAN, Fakülte öğretim üyeleri ile idari personelimiz ve öğrenciler katıldı.

Oryantasyon eğitiminin açılış konuşmasında Dekan Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN, “Uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitime başlıyoruz. Sizleri aramızda görmekten çok mutlu ve heyecanlıyız” diyerek başarılı bir eğitim-öğretim yılı temennisinde bulundu.

Öğrenciler tarafından yoğun bir katılım sağlanan Tıp Fakültesi’nin oryantasyon eğitiminde, Üniversite Rektörlüğü ile fakültenin akademik ve idari yönetimi, okulumuzdaki programlar, yönetmelikler, yönergeler, sınav sistemi, akademik takvim gibi konular hakkında bilgi verilerek öğrenci toplulukları ve yaptıkları faaliyetler tanıtıldı.

Tıp Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Dönem II ve Dönem III öğrencileri için de “Oryantasyon Eğitimi” gerçekleştirildi. Eğitime, Dekan Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN, Dönem Koordinatörleri Doç. Dr. Bengü ALTUNAN ve Dr. Öğr. Üyesi Murat MENGİ, Fakülte Sekreteri Behcet ORHAN, Fakülte öğretim üyeleri ile idari personel ve öğrenciler katıldı.