2024-06-05

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleşti



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi 2023-24 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Tekirdağ NKÜ Atatürk Kent Ormanı’nda düzenlenen törene Rektör Vekili Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Tuğba KİPER ve Dr. Öğr. Üyesi Şeref KOCAMAN, Fakülte akademik ve idari personeli, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğrencilerimizin velileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Törenin açılışında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Fakülte Dekanı Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ birer konuşma gerçekleştirdi.

Ardından Fakülte Birincisi Resim Bölümü Öğrencisi Hanife Nur TÜFEKÇİ, mezunlar adına bir konuşma yaptı ve Yaş Kütüğüne Mezuniyet Plakasını çaktı.

Programın devamında Fakülte 1.’si Hanife Nur TÜFEKÇİ, Fakülte 2.’si Fatmagül TRABZON ve Fakülte 3.’sü Elif ÖZER ile bölümlerden dereceye giren öğrencilere takdimde bulunuldu.

Sonrasında fakülte akademisyenleri tarafından mezun olan öğrencilere mezuniyet beratları takdim edildi.

Geleneksel kep atma töreni ile mezuniyet programı son buldu.